Mysidia Adoptables Support Forum

Mysidia Adoptables Support Forum (http://www.mysidiaadoptables.com/forum/index.php)
-   Questions and Supports (http://www.mysidiaadoptables.com/forum/forumdisplay.php?f=18)
-   -   Sidebar Width Issues (http://www.mysidiaadoptables.com/forum/showthread.php?t=5258)

Abronsyth 11-05-2016 03:43 PM

Sidebar Width Issues
 
This is driving me nuts. For some reason no matter how I change the "width" value for my sidebar, it does not change. Here is my css for it. Does anyone see what is causing the width to not change..?
HTML Code:

#menu {
width:200px;
background:rgba(255,255,255,.8);
border-top-left-radius:10%;
border-bottom-left-radius:10%;
vertical-align:top;
}

#menu p{
margin:auto 10px;
padding:2px;
}

#menu h1 {
font-size: 14pt;
margin:2px auto 3px 10px;
color: #000;
text-transform:lowercase;
}

#menu a {
padding: 2px;
padding-left: 3px;
text-transform: uppercase;
font-size:12px;
letter-spacing: 1px;
}
               
#menu a:hover {
color: #000;
}

#menu ul {
list-style:none;
}


Dinocanid 11-05-2016 04:44 PM

Are you sure it just isn't loading slowly? Sometimes I make changes to my css file and it won't update when I refresh, so I have to do Ctrl + F5 for it to show up.

Abronsyth 11-05-2016 06:58 PM

I am changing the file's name so that I do not have to worry about the browsing caching it :)

((for example, that is a part of my "style-16.css" file, the latest update I've made, and I am sure to update my header.tpl each time, as well))

Dinocanid 11-05-2016 07:05 PM

If that's the case then I don't see what the problem is since it's basically like the original menu css in the stylesheet. Did you try replacing it with the default css for that section and seeing if it will resize then? If it does, you can re-add your changes and see if it happens again.

Hwona 11-05-2016 10:27 PM

@Abronsyth

I think I had this problem before... Can you post your template file? I think I had my issue fixed by putting another div around the menu content inside the column with id "menu". Then, you style the new div instead of the menu.


Edit: I just read my very confusing post and hope you understand at least half of what I tried to say.

Abronsyth 11-06-2016 09:35 AM

Aha! Brilliant, thank you Hwona!


All times are GMT -5. The time now is 04:37 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2024, vBulletin Solutions Inc.