Mysidia Adoptables Support Forum  

Home Community Mys-Script Creative Off-Topic
Go Back   Mysidia Adoptables Support Forum > Mysidia Adoptables > Questions and Supports

Reply
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 02-28-2018, 11:55 AM
goofyunicorn goofyunicorn is offline
Kelpie
 
Join Date: Feb 2018
Location: Unicorn Land
Posts: 100
Gender: Female
Credits: 2,011
goofyunicorn is on a distinguished road
Default URGENT HELP NEEDED!

Earlier, I accidentally put a theme that wasn't compatible with Mysidia in the theme folder. I deleted it straight away. It seems to be only my account that comes up with an error when I type in the web address as people have told me it works on their account. What do I do? I can't get in to the ACP or the website, just the cPanel. I need help right now, as I promised to release 12 new adoptables today and I have had emails saying people are waiting.

The error is this:
Fatal error: Uncaught exception 'SmartyException' with message 'Unable to load template file 'template.tpl'' in /home/beausavi/public_html/inc/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php:127 Stack trace: #0 /home/beausavi/public_html/inc/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php(374): Smarty_Internal_TemplateBase->fetch('template.tpl', NULL, NULL, NULL, true) #1 /home/beausavi/public_html/classes/class_template.php(135): Smarty_Internal_TemplateBase->display('template.tpl') #2 /home/beausavi/public_html/classes/class_view.php(280): Template->output() #3 /home/beausavi/public_html/classes/class_frontcontroller.php(102): View->render() #4 /home/beausavi/public_html/index.php(74): FrontController->render() #5 /home/beausavi/public_html/index.php(78): IndexController::main() #6 {main} thrown in /home/beausavi/public_html/inc/smarty/sysplugins/smarty_internal_templatebase.php on line 127
Reply With Quote
  #2  
Old 02-28-2018, 12:09 PM
goofyunicorn goofyunicorn is offline
Kelpie
 
Join Date: Feb 2018
Location: Unicorn Land
Posts: 100
Gender: Female
Credits: 2,011
goofyunicorn is on a distinguished road
Default

I went to line 127 and it says:

PHP Code:
throw new SmartyException("Unable to load template {$_template->source->type} '{$_template->source->name}'{$parent_resource}"); 
I have a feeling I should delete that line but I know nothing about coding :P
Reply With Quote
  #3  
Old 02-28-2018, 04:39 PM
Dinocanid's Avatar
Dinocanid Dinocanid is offline
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Maryland, USA
Posts: 503
Gender: Unknown/Other
Credits: 20,166
Dinocanid is on a distinguished road
Default

Don't delete it please, that'll just cause more problems xD The problem isn't in the code at all actually, it's because deleting the theme doesn't change the database, so the site is looking for a theme that doesn't exist. Just go to phpMyAdmin, look the the user_settings table and change your theme back to "main" and it should work fine.
__________________
Reply With Quote
  #4  
Old 02-28-2018, 04:53 PM
goofyunicorn goofyunicorn is offline
Kelpie
 
Join Date: Feb 2018
Location: Unicorn Land
Posts: 100
Gender: Female
Credits: 2,011
goofyunicorn is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Dinocanid View Post
Don't delete it please, that'll just cause more problems xD The problem isn't in the code at all actually, it's because deleting the theme doesn't change the database, so the site is looking for a theme that doesn't exist. Just go to phpMyAdmin, look the the user_settings table and change your theme back to "main" and it should work fine.
If I am on the right page, it does say main. 😕

https://ibb.co/hzVtsc
Reply With Quote
  #5  
Old 02-28-2018, 05:59 PM
Dinocanid's Avatar
Dinocanid Dinocanid is offline
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Maryland, USA
Posts: 503
Gender: Unknown/Other
Credits: 20,166
Dinocanid is on a distinguished road
Default

Whoops! It's user_options, not user_settings, sorry ^-^;
__________________
Reply With Quote
  #6  
Old 02-28-2018, 06:20 PM
goofyunicorn goofyunicorn is offline
Kelpie
 
Join Date: Feb 2018
Location: Unicorn Land
Posts: 100
Gender: Female
Credits: 2,011
goofyunicorn is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Dinocanid View Post
Whoops! It's user_options, not user_settings, sorry ^-^;
It still doesnt work
Reply With Quote
  #7  
Old 02-28-2018, 07:17 PM
Dinocanid's Avatar
Dinocanid Dinocanid is offline
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Maryland, USA
Posts: 503
Gender: Unknown/Other
Credits: 20,166
Dinocanid is on a distinguished road
Default

It doesn't work if you change your account's theme to main? Did you also try changing it to be the same as everyone else's?
Make sure you're editing the theme in your row and not another user's row.
__________________
Reply With Quote
  #8  
Old 03-01-2018, 02:31 AM
goofyunicorn goofyunicorn is offline
Kelpie
 
Join Date: Feb 2018
Location: Unicorn Land
Posts: 100
Gender: Female
Credits: 2,011
goofyunicorn is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Dinocanid View Post
It doesn't work if you change your account's theme to main? Did you also try changing it to be the same as everyone else's?
Make sure you're editing the theme in your row and not another user's row.


It is my account. It was on the accident theme before and now it is on main.
Reply With Quote
  #9  
Old 03-01-2018, 10:25 AM
Dinocanid's Avatar
Dinocanid Dinocanid is offline
Member
 
Join Date: Aug 2016
Location: Maryland, USA
Posts: 503
Gender: Unknown/Other
Credits: 20,166
Dinocanid is on a distinguished road
Default

That's really weird. Did you also try "elements" and "green"?
You should also delete the accident theme from the adopts_themes table too if you haven't.
__________________
Reply With Quote
  #10  
Old 03-01-2018, 02:17 PM
goofyunicorn goofyunicorn is offline
Kelpie
 
Join Date: Feb 2018
Location: Unicorn Land
Posts: 100
Gender: Female
Credits: 2,011
goofyunicorn is on a distinguished road
Default

Quote:
Originally Posted by Dinocanid View Post
That's really weird. Did you also try "elements" and "green"?
You should also delete the accident theme from the adopts_themes table too if you haven't.
Accident theme deleted and still doesnt work.

Edit: Tried other themes but still doesnt work.

Last edited by goofyunicorn; 03-01-2018 at 02:29 PM.
Reply With Quote
Reply

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off

Forum Jump


All times are GMT -5. The time now is 05:30 PM.

Currently Active Users: 219 (2 members and 217 guests)
Threads: 3,940, Posts: 31,379, Members: 15,522
Welcome to our newest members, Nairi.
BER





What's New?

What's Hot?

What's Popular?


Powered by vBulletin® Version 3.8.11
Copyright ©2000 - 2018, vBulletin Solutions Inc.
vBCommerce I v2.0.0 Gold ©2010, PixelFX Studios
vBCredits I v2.0.0 Gold ©2010, PixelFX Studios
Emoticons by darkmoon3636